Starline Zuid heeft veel ervaring met het ontwerpen en realiseren van zwembaden, inclusief alle bijhorende techniek. Gedurende de ontwikkeling en realisatie van uw zwembad houden we graag continu contact met u over alle relevante details.
Tijdens de realisatie heeft u één contactpersoon waarbij u met al uw vragen terecht kunt.
U hoeft zich dus totaal geen zorgen te maken over de communicatie tijdens het verloop van het project.

Hoe we dat aanpakken? Zie ons stappenplan hieronder.

Advisering & Aanleg

Starline Zuid, Officiële Starline Dealer

Stap A – Ontwerp en afstemming
Tijdens de intake en offertebesprekingen brengen we al uw ideeën en wensen in beeld. Nadat u ons de opdracht heeft gegund gaan we direct voor u aan de slag. We starten met het ontwerp. Dat bestaat uit tekeningen waarin we rekening houden met uw omgeving, zichtlijnen, functies en energieverbruik. Na uw akkoord op ons ontwerp stemmen we de werkzaamheden op elkaar af.
In een bouwvergadering bespreken we met alle betrokken partijen, van installateur tot en met hovenier, de facetten van onder meer grondwerk, huisaansluitingen en overige werkzaamheden.

Stap B – Bouwkundige werkzaamheden
Voor een zwembad moet er vaak veel grond- en graafwerk worden verricht. Afhankelijk van de afmetingen, kan dit tot enkele dagen duren. Als u het Starline-model van uw dromen heeft uitgezocht, plaatsen we eerst de kunststof kuip van uw Monoblock® zwembad. Daarna volgen onderdelen als de zwembadafdekking (Roldeck®), kabels en leidingen. Tot slot wordt de techniek volledig geïnstalleerd.

Stap C – Zwembadafwerking en terras- & tuinwerkzaamheden
Als de bouwkundige werkzaamheden zijn afgerond, dan starten we met de afwerking van het inbouwzwembad. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het betegelen, voegen en afdichten, maar ook het plaatsen van de randstenen. Nadat uw zwembad is schoongemaakt, vullen we het met water en starten we de techniek op. En pas daarna maken we uw tuin en terras helemaal tiptop in orde. Starline Zuid schakelt voor u een erkende hovenier in zodat u, als alles is afgewerkt en opgeleverd, onbekommerd van uw zwembad en tuin kunt genieten.

Starline Zuid zorgt voor het ultieme vakantiegevoel in je eigen tuin.