De 10 belangrijkste argumenten om te kiezen voor een Starline zwembad

1.Starline is de enige Nederlandse & Belgische zwembadfabrikant in de Benelux. Wij zijn de enige fabrikant die daadwerkelijk in Nederland & België haar zwembaden ontwerpen en 100% volledig zelf produceren volgens de hoogste standaard.

Alle andere concurrenten in de Benelux importeren direct zwembaden uit landen zoals Oost Europa, China, Australië en de Verenigde Staten. Hier gelden beduidend andere normen ten aanzien van kwaliteit, duurzaamheid en gebruik van materialen.

 

 2.Starline is reeds meer dan 35 jaar onafgebroken aanwezig als leverancier van zwembaden en is hiermee dan ook de oudste en meest ervaren fabrikant in Nederland & België.

Alle andere concurrenten in de Benelux zijn minder lang aanwezig of hebben tussentijds de activiteit, al dan niet gedwongen, beëindigd. Dit is belangrijk aangezien er veelal met lange garantieperiodes wordt gescherm door bedrijven die kort op de markt zijn of meerdere calamiteiten achter de rug hebben.

Controleer dus altijd hoe lang een bedrijf onafgebroken op de markt is en laat u niet verleiden door lange garantieperiodes die een schijnveiligheid bieden.

 

3.Starline maakt alleen gebruik van de meest hoogwaardige grondstoffen die in de markt verkrijgbaar zijn en die duurzaam zijn geproduceerd vanuit gerenommeerde bedrijven. Hierbij hanteert Starline lange test periodes en is volledig transparant in de soort van materialen die gebruikt worden.

Vele concurrenten gebruiken termen als keramiek, kevlar etc. die of niet daadwerkelijk gebruikt worden of geen enkele waarde toevoegen en in veel gevallen zelfs misleidend zijn. Ook worden goedkope grondstoffen gebruikt met dubieuze kwaliteit

Controleer dus altijd welke grondstoffen gebruikt worden in het product wat u wordt aangeboden.

 

4.Starline verkoopt zwembaden waarbij de bodem en wanden kaarsrecht zijn en waarbij de oppervlaktes de grootste mate van vlakheid, rechtheid en gladheid heb Ook de trappen die gebruikt worden hebben de allerhoogste vorm van afwerking die niemand kan evenaren. Hierin durft Starline te stellen dat wij de beste zwembaden maken in de wereld.

Bij vele concurrenten is het product daadwerkelijk minder van kwaliteit dan dat de brochure of internet afbeelding doet overkomen. De consument heeft vaak geen vergelijkmateriaal en gaat dan akkoord met een minder product, zonder dit zelfs te weten.

Controleer dit dus altijd van tevoren, bij Starline bent u zelfs welkom in de fabriek tijdens productie en in de showroom hebben wij meerdere modellen die we kunnen laten zien.

 

5.Starline levert een volledig compleet product waarbij alle inbouwdelen zoals lampen, inspuiters, skimmers, jet streams, leidingen, afdekking, trappen en andere accessoires in de fabriek, onder volledige verantwoording van Starline reeds zijn ingebouwd en ook vallen onder de garantie van Starline. Hierin is Starline volledig uniek.

 

6. Starline is de enige fabrikant met een eigen fabricage van zwembadafdekkingen die geheel en volledig is afgestemd op het zwembad zoals een motor en een chassis. De engineering, productie en volledige verantwoordelijkheid gebeurd dus onder verantwoordelijkheid en garantie van Starline. Hierin is Starline volledig uniek in de wereld.

 

7. Starline levert als enige fabrikant de volledige technische installatie van filter, pomp, dosering, desinfectie en besturing waardoor alles door dezelfde betrouwbare partij wordt geleverd.

 

8. Starline heeft een zeer betrouwbaar netwerk van Starline Dealers. Dit zijn gerenommeerde bedrijven met geschoold en gekwalificeerd personeel. Elke Starline Dealer heeft een intensieve training gehad bij Starline. Daarnaast heeft Starline een eigen landelijke service dienst die de Dealers ondersteunen.

De zwembadbranche is een open markt waar helaas partijen actief zijn met beperkte kennis en kunde.

 

9. Starline en haar partners hanteren open en complete offertes waarbij alle kosten inzichtelijk worden gemaakt.

Vele partijen werken met getrapte offertes waarbij allerlei verborgen kosten later pas worden aangeboden aan de concurrent of met materialen die kwalitatief niet vergelijkbaar zijn.

 

10. Starline heeft het meest uitgebreide assortiment van zwembaden in vele verschillende maten en modellen. Hierbij worden ook zwembaden geleverd met kinderveiligheid.