De 6 Starline Monoblocks – 1: Nova, Nexxt & Dynamic Line

De Starline zwembadcollectie bestaat uit 6 modellen: de Nexxt Line, Nova Line, Carré Line, Romana Line, Ergonomic Line en Dynamic Line. Elk Monoblock-zwembad is vervaardigd uit één stuk duurzaam polyester en beschikt over haar eigen karakteristieke vorm en eigenschappen. Maar welk model voldoet nu het meest aan uw persoonlijke verwachtingen? De komende periode maken we u wegwijs over de verschillende mogelijkheden, om te beginnen met de Nova Line, Nexxt Line en de Dynamic Line.

Nova Line

Kernpunten: minimalistisch design – hoge waterlijn – Roldeck® integratie – diverse inlooptrappen mogelijk

De Nova Line is een volledig eigentijds zwembad waarbij het concept is teruggebracht tot de essentie: puur, gestileerd en esthetisch. Het is ontworpen met strakke minimalistische lijnen en hoeken, met een hoge waterlijn als typerende, visuele eigenschap. Deze waterlijn bevindt zich net onder de randstenen, mede dankzij het geïntegreerde, innovatieve skimmer systeem wat hoog in de korte zijwanden van het zwembad is opgenomen.

De pure eenvoud is het belangrijkste kernmerk van de Nova Line, wat tevens terug te zien is in de Nova zwembadtrap. De treden van de trap zijn voorzien van een antislip-structuur wat zorgt voor een veilige entree van de Nova Line.

Nexxt Line

Kernpunten: tijdloos design – strakke, overlopende waterlijn – Roldeck® integratie – diverse inlooptrappen mogelijk

De zwembaden uit de Nexxt Line beschikken over een gelijkvloerse, overlopende waterlijn, die subtiel wegloopt via de open voeg tussen de randstenen en randtegels. Door de hoogte lijkt het spiegelende wateroppervlak op te gaan in de omgeving. Het eenvoudige en krachtige ontwerp met strakke lijnen en hoeken is typerend voor het model. Het tijdloze design wordt nog eens extra versterkt door de prachtige, zwevende inlooptrap. Ook vanaf de kant genieten? De esthetische verlichting en transparante zwembadafdekking zorgen voor een geweldig totaalplaatje om heerlijk bij weg te dromen…

Dynamic Line

Kernpunten: familie bad – sta- en veiligheidsrand – Roldeck® integratie – diverse inlooptrappen mogelijk

 De zwembaden uit de Dynamic Line zijn op verschillende manieren aan te passen naar de persoonlijke voorkeuren van de eigenaar. Dit is mogelijk op gebied van kleur, maar ook op gebied van trapkeuze. Een voorbeeld hiervan is de ruime rechthoekige inlooptrap ‘Lounge’, die beschikt over een loungeplateau dat net onder de waterspiegel zit. Daarnaast kunt u kiezen uit twee soorten hoektrappen, die zowel in de linker- als rechterhoek kunnen worden geplaatst. De zwembaden uit de Dynamic Line zijn tevens echte familie baden, doordat kinderen tijdens het zwemmen de mogelijkheid wordt geboden om uit te rusten dankzij de geïntegreerde sta-rand.

Een absolute must: de Roldeck® afdekking.

De Roldeck® zwembadafdekking van Starline is enorme toevoeging voor een zwembad. Het verhoogt de veiligheid in sterke mate, met name door het geïntegreerde kinderslot. Tevens komt er geen vuil in het water wanneer het zwembad afgedekt is: dankzij deze unieke en sterke zwembadafdekking blijven een hoop onderhoud gerelateerde werkzaamheden achterwege. Een derde functie van het Roldeck® betreft het behouden van watertemperatuur – de afdekking zorgt ervoor dat de warmte lang blijft hangen. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op.