De 6 Starline Monoblocks – 2: Romana, Carré & Ergonomic Line

De Starline zwembadcollectie bestaat uit 6 modellen. Elk Monoblock-zwembad is vervaardigd uit één stuk duurzaam composiet vinylester en beschikt over haar eigen karakteristieke vorm en eigenschappen. Maar welk model voldoet nu het meest aan uw persoonlijke verwachtingen? Eerder vertelden we u al het één en ander over de Nexxt, Nova en Dynamic Line. Uiteraard willen we u graag kennis laten maken met de andere 3 grootmachten uit onze productlijn, namelijk: de Romana Line, Carré Line en Ergonomic Line.

Romana Line

Kernpunten: elegant, mediterraan design – veiligheids- en sta-rand – Roldeck® integratie – gebogen inlooptrap 

De Romana Line past uitstekend in een landschapstuin of omgeving met een landelijk karakter – zeker als de voorkeur uitgaat naar ‘zuidelijke sferen’. De Romana Line is 4 meter breed en 1,5 meter diep. De zwembaden uit de productlijn worden geleverd in drie verschillende lengtes: 8, 9 en 10 meter. Het startblok dat in de trap is gecentreerd zorgt voor een sportief tintje. Tevens is het mogelijk een jetstream te integreren in het verhoogde startblok. De Romana Line zwembaden zijn uitgevoerd met extra veiligheidsmaatregelen, met onder andere een sta-rand op 90 cm hoogte. Ook heeft de Romana Line een net onder de waterspiegel liggende veiligheidsrand ter bescherming van de optionele Roldeck® zwembadafdekking. Voor deze afdekking kan het zwembad worden uitgerust met een Roldecknis. Deze is horizontaal, direct achter het bad geplaatst voor een onzichtbare afwerking.

De brede inlooptrap – welke de vorm heeft van een halvemaan – is volledig geïntegreerd in de vorm van het bad. Romano Line zwembaden zijn van duurzaam, volkomen glad afgewerkt composiet vinylester en uit één stuk vervaardigd.

Carré Line

Kernpunten: tijdloos, rechthoekig design – veiligheids- en sta-rand – Roldeck® integratie – brede inlooptrap

De Carré Line: een tijdloos design met een klassiek tintje. De Carré Line bevat een, over de gehele breedte lopende, Carré inlooptrap. Dit maakt het betreden van het zwembad uiterst plezierig. De Carré Line wordt geleverd in 3 verschillende lengtes, namelijk 8, 9 en 10 meter. Wél zijn de zwembaden uit de productlijn altijd 4 meter breed. Het sportieve accent wordt gevormd door het in het zwembad gecentreerde startblok. In dit startblok is ruimte opgenomen voor de optioneel te installeren Starline Jetstream. De zwembaden uit de Carré Line hebben een sta-rand langs de gehele zwembadwand, op 90 cm vanaf de bodem. Er is tevens een veiligheidsrand opgenomen bovenaan de wanden, ter bescherming van de Roldeck® zwembadafdekking. Deze veiligheidsrand zorgt voor extra ondersteuning als de gesloten zwembadafdekking wordt belast.

De brede trap is volledig geïntegreerd in de badvorm. Carré Line zwembaden zijn van duurzaam, volkomen glad afgewerkt composiet vinylester en uit één stuk vervaardigd.

Ergonomic Line

Kernpunten: optimale ruimtebenutting – veiligheids- en sta-rand – Roldeck® integratie – diepte van 140 óf 150 cm

De zwembaden uit de Ergonomic Line zijn geschikt voor de wat kleinere tuinen dankzij het compacte formaat van 7 of 7,7 x 3,5 meter en een diepte van respectievelijk 1,4 of 1,5 meter. De Ergonomic Line is beschikbaar in 2 verschillende modellen, namelijk de rechthoekige Ergonomic met halfronde trap, – ook wel halvemaantrap genoemd – en het volledig rechthoekige Ergonomic model. Tevens zijn er diverse inlooptrappen in de hoek van de rechthoekige variant mogelijk. Beide modellen uit de Ergonomic Line zijn standaard afgewerkt met een Roldecknis voor de afwerking van een Starline zwembadafdekking. Dat is ideaal voor de eventuele inbouw van een Roldeck® zwembadafdekking wenst. Standaard bevindt zich een veiligheidsrand direct onder de waterspiegel. Deze biedt extra ondersteuning bij een afgedekt zwembad als deze van bovenaf wordt belast.

 Ergonomic Line zwembaden zijn niet alleen compact en luxe, maar ook veilig. Bovendien zijn ze zijn van duurzaam, volkomen glad afgewerkt composiet vinylester en uit één stuk vervaardigd.

Een absolute must: de Roldeck® afdekking.

De Roldeck® zwembadafdekking van Starline is enorme toevoeging voor een zwembad. Het verhoogt de veiligheid in sterke mate, met name door het geïntegreerde kinderslot. Tevens komt er geen vuil in het water wanneer het zwembad afgedekt is: dankzij deze unieke en sterke zwembadafdekking blijven een hoop onderhoud gerelateerde werkzaamheden achterwege. Een derde functie van het Roldeck® betreft het behouden van watertemperatuur – de afdekking zorgt ervoor dat de warmte lang blijft hangen. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op.