De droom verwezenlijkt door: Vilem Hanusch

Wat doe je als je in de spijkerbroeken logistiek werkt en je toe bent aan iets anders? Juist, dan word je commercieel adviseur in de zwembadbranche. Collega Vilem maakte deze carrièreswitch. “De eerste keer dat ik bij Starline binnenstapte was ik volledig verwonderd.”

Waar menig persoon zich druk maakt wat de komst van de nieuwe eeuw doet met alle technologie, stelt Vilem Hanusch andere prioriteiten eind jaren ’90: een sollicitatiegesprek bij zwembadfabrikant Starline. “Ik herinner me het nog goed. Ik fietste dagelijks langs de showroom aan de Vest in Valkenswaard. Een imposant gebouw. Toen het begon te kriebelen van baan te wisselen, besloot ik om daar eens een kijkje te nemen. Eenmaal daar werd ik compleet verwonderd – en overdonderd.” Vilem vervolgt: “de showroom was haar tijd ver vooruit. Het was toen al een prachtige omgeving die luxe ademde. ‘Hier moet ik gewoon gaan werken’, dacht ik.”

Vilem Hanusch Starline Zuid
Vilem (links) met Frank Roosen in buitenomgeving van de Starline showroom (Valkenswaard)

Starline

Op 1 januari 2000 treedt Vilem in dienst bij Starline. De jaren vliegen voorbij en Vilem bekleedt diverse functies binnen de Starline organisatie. Medio 2018 vestigt zich een nieuwe dealer in de Starline showroom te Valkenswaard: Starline Zuid. Starline Zuid is een zusteronderneming van Roosen Zwembaden uit Dongen. Vilem: “Ik werd gevraagd om Starline Zuid mee op te starten. Mijn ervaring met de relaties en de producten van Starline maakten de nieuwe omgeving een stuk toegankelijker voor het team van Roosen.” Al snel wordt Vilem een belangrijke schakel tussen de zusterondernemingen.

“De klant is áltijd koning”

Dromen verwezenlijken

De 51-jarige collega uit Valkenswaard vertelt over zijn dagelijkse werkzaamheden. “Ik focus mij op één ding: onze klanten een vakantiegevoel in eigen tuin bezorgen. Dat doe ik door bij te dragen aan de klantreis van A tot Z. Ik ontvang mensen in de showroom, ga het gesprek aan en onderhoud contact met ze tijdens én na de realisatie van het zwembad. Het klinkt misschien wat cliché, maar ik haal graag een klassieke slagzin aan: de klant is áltijd koning’. Ik ben pas tevreden als de droom van de klant verwezenlijkt is.”

Vilem staat – evenals de deur van onze showroom – altijd open voor een vrijblijvend gesprek. Enthousiast na het lezen van dit artikel? Neem contact op of loop gewoon eens binnen. Onze showroom is de perfecte locatie voor koffie, thee en een goed gesprek.