Netwerken aan het water

Ingangen openen, kansen creëren en ideeën uitwisselen zijn 3 activiteiten waar iedere ondernemer sterker van wordt. Maar, waar kun je al deze zaken combineren? Precies, tijdens een netwerkbijeenkomst. Netwerk Brabant weet als geen ander hoe je zo’n evenement succesvol organiseert, zo is wederom gebleken tijdens de Mini Netwerk Contactavond in onze showroom op maandag 3 juni.

De Mini Netwerk Contactavond is een alternatief van Netwerk Brabant. Een aantal keer per maand organiseren zij in samenwerking met diverse culinaire smaakmakers een netwerkavond in de regio’s Breda, Eindhoven en Tilburg. Ditmaal vindt het evenement plaats in de regio Eindhoven – in de showroom van Starline Zuid te Valkenswaard.

‘’Allereerst heet ik jullie namens Netwerk Brabant van harte welkom!’’, zo luiden de woorden van Erik van Os, buitenbaas bij de Brabantse netwerkorganisatie. Vanaf circa 18.00 is de showroom volgestroomd met een 50-tal trotste ondernemers. Na de gebruikelijke ontvangst volgt een openingswoord vanuit onze organisatie, Starline Zuid. Eigenaar Frank Roosen geeft aan ontzettend enthousiast te zijn over het evenement: ‘’Samen zie je meer, ondernemen kun je niet geheel alleen. Als ondernemer is het goed om zo nu en dan gedachten uit te wisselen met anderen. Wij – Starline Zuid – zijn enorm blij met de komst van het evenement naar onze locatie, we hebben er lang naar uitgekeken.’’

Na de ontvangst volgt al gauw het eerste deel van het 3 gangendiner: het voorgerecht. Koken met Dees voorziet de goed gevulde showroom van overheerlijk eten en drinken. Wanneer het voorgerecht door alle entrepreneurs geconsumeerd is, volgt de gebruikelijke ‘wisseling van tafels’. Na ieder gerecht wordt er door verschillende ondernemers van zitplaats gewisseld, om zo voortdurend met diverse anderen contact te leggen.

Inmiddels is het 22:00 en het eind van de netwerkbijeenkomst nadert. Er kan teruggekeken worden op een gezellige, leerzame avond met fantastische mensen. Namens Starline Zuid willen wij alle genodigden, Netwerk Brabant en Koken met Dees enorm bedanken.