Download brochure | Contact opnemen

STARLINE ZUID PRESENTEERT:

OUTDOOR LIFESTYLE EVENT

Zaterdag 13 april 2019 organiseren wij samen met een aantal relaties uit het hoger segment het Outdoor Lifestyle Event. Gedurende deze dag zullen wij u voortdurend voorzien van relevante informatie en diverse demonstraties op het gebied van allerlei soorten outdoor producten. Het evenement zal plaatsvinden in en rondom onze showroom te Valkenswaard, en zal duren van 10.00 tot 17.00. Voor een hapje en een drankje zal tevens worden gezorgd.

Bent u helaas verhinderd, maar brengt u graag een bezoek aan onze showroom op een ander moment? Plan dan geheel vrijblijvend een afspraak in via 040-30 46 515 of via info@starlinezuid.nl. Tot ziens bij Starline Zuid.

Zaterdag 13 april 2019
Outdoor Lifestyle Event

De vest 50B | Valkenswaard
10.00 tot 17.00 uur

Buijtels Buitengewone Tuinen

Heerlijk genieten van het buitenleven in eigen tuin? De kennis en ervaring van Buijtels gaan u daarbij helpen!

Bezoek website…

Lume Traveler

If you love outdoor life but you cannot give up design, even in the middle of nature, check the  Lume Traveler.

Bezoek website…

Sfeerhaarden de Kempen

Wij zijn al jarenlang toonaangevende leverancier van haarden. Bij ons bent u verzekerd van persoonlijk en vakkundig advies.

Bezoek website…

E Bike Masters

Specialisten in elektrische mobiliteit : van e-bikes en snelle e-bikes tot elektrische bakfietsen en transportfietsen met een draagvermogen van 250 kg.

Bezoek website…

Big Green Egg Eindhoven

De Big Green Egg staat vooral bekend om zijn gebruiksgemak; slechts tien minuten na het aansteken kun je al beginnen met barbecueën.

Bezoek website…

Van Avezaath

Hypotheken, verzekeringen, vermogensadvies. Wij denken vanuit de persoon en willen vanuit de verbinding die daaruit ontstaat samenwerken.

Bezoek website…

Van Laarhoven

Van Laarhoven Eindhoven is al jaren dé vertrouwde partner voor de aanschaf, lease of onderhoud van uw BMW of MINI.

Bezoek website…

Poolquip

Poolquip is ruim 40 jaar geleden begonnen en is inmiddels uitgegroeid tot toonaangevende groothandel in zwembadtoebehoren.

Bezoek website…

Smart Personal Training

Jouw persoonlijke doelstelling worden door ons omgezet in een advies waar training, herstel, voeding en lifestyle samenkomen voor een optimaal resultaat.

Bezoek website…

De Wijnhoeve

“Het goede leven proeven”. De Wijnhoeve is een wijnkoperij / dranken-speciaalzaakgespecialiseerd in wijn, whisky, gin en spirits.

Bezoek website…