Nieuw in ons assortiment: de Serena Spa Collectie

Serena produceert prachtige spa’s. Elke spa kent een moderne vormgeving en behoort ergonomisch tot de top. De Dutch Design Spa collectie varieert van ruim tot zeer compact. Nagenoeg ieder model is geschikt voor vijf tot zes personen. Optimaal genieten, het hele jaar rond.

Waar menig persoon zich druk maakt wat de komst van de nieuwe eeuw doet met alle technologie, stelt Vilem Hanusch andere prioriteiten eind jaren ’90: een sollicitatiegesprek bij zwembadfabrikant Starline. “Ik herinner me het nog goed. Ik fietste dagelijks langs de showroom aan de Vest in Valkenswaard. Een imposant gebouw. Toen het begon te kriebelen van baan te wisselen, besloot ik om daar eens een kijkje te nemen. Eenmaal daar werd ik compleet verwonderd – en overdonderd.” Vilem vervolgt: “de showroom was haar tijd ver vooruit. Het was toen al een prachtige omgeving die luxe ademde. ‘Hier moet ik gewoon gaan werken’, dacht ik.”

Starline Zuid - Spa 2

Het Nederlandse merk Serena fabriceert al haar producten in haar eigen productiefaciliteit in Harderwijk (Veluwe). Doordat Serena haar productie in eigen beheer heeft, realiseren zij een optimale kwaliteit. Dit strookt met een langdurige garantie. We leggen graag uit hoe Serena zich onderscheidt binnen de wereld van spa’s.

Serena in een notendop

Stijlvol

Alle spa’s van Serena beschikken over een stijlvol en karakteristiek design. De spa’s zijn omkleed met Canadees cederhout – door het gebruik hiervan gaat de spa op in de schoonheid van een tuin of interieur.

 

Nederlands fabricaat

Zoals we eerder communiceerden produceert Serena al haar artikelen op Hollandse bodem. Dit komt de kwaliteitsbewaking ten goede. Benieuwd hoe het productieproces eruitziet? Bezoek dan de fabriek en showroom in Harderwijk.

 

Exclusief maatwerk

Specifieke wensen op het gebied van materiaal, kleur, filterinstallatie of waterbehandeling? Geen probleem. Serena stemt haar producten – indien gewenst – volledig af op uw wensen.

 

Serena Spa App

Comfort en gemak zijn de uitgangspunten van een spa. Met de Serena app is het mogelijk om uw spa overal ter wereld te bedienen. De app biedt een volledige bedieningsinterface: via de app regelt u zaken als de watertemperatuur, de filtratie-cylci en het pompgebruik.

 

Ergonomie ten top

De spa’s van Serena beschikken over een hydromassage systeem, hydrojets en nog veel meer opties die uw lichaam en geest doen ontspannen. Meer weten over de Serena spa’s? Klik hier!