Nieuw in ons programma: Sterck maatwerk zwembaden

Een cross-over tussen klassieke bouwkundige zwembaden en de prefab Monoblock® zwembaden van Starline: dat is Sterck. In dit artikel leggen wij uit wat de kenmerken en voordelen zijn van deze nieuw productlijn.

Deze zwembaden bestaan uit hoogwaardig Polystone® thermoplastisch polymeer – een erg sterk én duurzaam materiaal. Sterck maakt al haar baden op maat in de eigen fabriek in Valkenswaard. Sterck is onderdeel van de Starline Group. Starline heeft al bijna 50 jaar ervaring in zwembaden, zwembadafdekkingen en overige zwembadtechniek.

Sterck maatwerk zwembad Starline Zuid Roosen Zwembaden

Volledig op maat

De producten van Sterck zijn flexibel in maatvoering en uit te rusten met diverse opties. Een Sterck zwembad is volledig te personaliseren. Een bijkomend voordeel is dat dit type zwembad als één geheel in een tuin kan worden geplaatst.

Sustainable swimming

Alle Sterck zwembaden zijn volledig duurzaam. Zoals eerder benoemd is het materiaal waaruit het zwembad bestaat erg sterk. Daarbij kennen deze zwembaden een lange levensduur. De kers op de taart? Al het gebruikte materiaal is 100% recyclebaar.

Robuust

Dankzij de gebruikte materialen en inbouwtechniek kennen de Polystone® zwembaden een hoge mechanische stabiliteit. Dit voorkomt scheuren en andere gebreken en zorgt zo voor een lange levensduur.

Hoogwaardig oppervlak

Het oppervlak van Polystone® is homogeen en volledig glad. Omdat het zwembad geen naden bevat, is deze ongevoelig voor corrosie.

Weinig onderhoud, meer zwemplezier

Polystone® kent weinig onderhoud. Daarbij is het een stof die eenvoudig kan worden gereinigd. Kortom: steek minder tijd en energie in onderhoud, maar meer in recreatie.

Meer weten over de maatwerkzwembaden van Sterck? Neem gerust – geheel vrijblijvend – contact op voor meer informatie.