FC Eindhoven Young Business Club bezoekt Starline fabriek

Afgelopen dinsdag bezocht een groep enthousiaste ondernemers de Starline fabriek in Pelt. De Young Business Club is dé netwerkvereniging van FC Eindhoven voor jonge entrepreneurs. Starline Zuid begeleidde de rondleiding, welke voortvloeide uit het jarenlange partnerschap tussen FC Eindhoven en Starline.

Afgelopen dinsdag werden de jonge professionals ondergedompeld in de wereld van zwembaden. Onze genodigden maakten kennis met het productieproces van het Starline Monoblock. Het proces fascineerde de ondernemers: met hoge spanningsboog keken zij toe hoe een vinylester Monoblock uit slechts één mal wordt vervaardigd. Ook maakten zij kennis met de innovatieve zwemafdekking Roldeck: een automatische afdekking bestaande uit lamellen. Een ware toevoeging om het zwembad schoon en op temperatuur te houden. De rondleiding eindigde bij een zwembad dat gereed werd gemaakt voor transport – de eigenaar van dit product geniet deze zomer nog van een vakantie in eigen tuin.

Wij danken de Young Business Club voor hun bezoek en aandacht. Ook interesse om een excursie te beleven in de Starline fabriek? Neem dan contact op.