Na vele jaren van intensief gebruik kan het zijn dat uw zwembad toe is aan een grote opknapbeurt of renovatie. Starline Zuid weet uit ervaring wat er allemaal nodig is om dit grondig aan te pakken. Eerst inventariseren we dat samen met u wat er moet gebeuren om uw zwembad weer in topvorm te krijgen. We nemen alle wensen en opties met u door en laten zien wat er mogelijk is. Daarna kiezen we, op basis van wensen en budget, de best passende oplossing.
Vervolgens kijken we samen met u naar het plan van aanpak.

Renovatie van uw zwembad

Starline Zuid, Officiële Starline Dealer

Het kan zijn dat uw zwembad in de loop van de tijd licht is verkleurd, beschadigd of vaal geworden. Dan biedt Starline Zuid dé oplossing: Starline Premium Pool Coating. Dankzij dit innovatieve product wordt uw zwembad weer als nieuw. Hoe werkt dat? In twee lagen wordt er een duurzame en hoogwaardige kleurcoating aangebracht. Deze kleurcoating is gemaakt van speciaal ontwikkeld en gepatenteerd kunststof, dat UV- en zuurbestendig is. U heeft de keuze uit verschillende kleuren. De Starline Premium Pool Coating kan behoorlijk snel worden aangebracht. Deze coating verlengt de levensduur van uw zwembad. Zo houden we uw kostbare bezit in conditie. U krijgt tot wel 5 jaar garantie op deze Starline Premium Coating.

De Starline Premium-behandeling in 3 stappen

1) Preparatie
Eerst wordt het zwembad leeggepompt en gereinigd. De inbouwdelen worden tijdelijk verwijderd om beschadigingen aan en het Roldeck® te voorkomen. Tevens worden de randen en randstenen afgeplakt om beschadiging en verkleuring te voorkomen. Vervolgens wordt de binnenzijde van het zwembad geschuurd, zodat de epoxy harslaag (eerste laag) perfect kan hechten aan de zwembadkuip.

 2) Harslaag en coating aanbrengen
In de tweede fase brengt ons specialisten-team de Epoxy harslaag aan, pas nadat de zwembadkuip geprepareerd is voor de bewerking. Deze hars zorgt voor een optimale hechting van de coating. Na een periode van twee dagen worden er vervolgens twee lagen kleurcoating aangebracht.

3) Controle en vullen
In de derde fase controleren onze specialisten of de kleurcoating overal mooi egaal en met dezelfde kwaliteit is aangebracht. Na goedkeuring worden de inbouwdelen en het Roldeck® teruggeplaatst. Na ongeveer een week kan uw vernieuwde, eigentijdse zwembad weer worden gevuld met water. En tot slot worden alle andere punten gecheckt: is het water helder en de pH-waarde plus het chloor op peil? Zo ja, dan kan het genieten weer beginnen.