Als u een tijdloos design met een klassiek tintje wenst, dan is een zwembad uit de Carré Line de perfecte keuze voor u. Dit is een prachtig zwembad met een ergonomisch goed gevormde, over de gehele breedte lopende, Carré inlooptrap. Dit maakt het betreden van het zwembad uiterst plezierig. U kunt kiezen uit drie verschillende lengtes, namelijk 8, 9 en 10 meter, maar de Carré Line is altijd 4 meter breed. Het sportieve accent wordt gevormd door het in het zwembad gecentreerde startblok. In dit startblok is ruimte opgenomen voor de optioneel te installeren Starline Jetstream. Deze Jetstream is ideaal voor bijvoorbeeld een krachtige zwemtraining. De zwembaden uit de Carré Line hebben een sta-rand langs de gehele zwembadwand, op 90 cm vanaf de bodem. Deze biedt u de mogelijkheid om een rustmoment in te lassen. En ook is er een veiligheidsrand opgenomen bovenaan de wanden, ter bescherming van de Roldeck® zwembadafdekking. Deze veiligheidsrand zorgt voor extra ondersteuning als de gesloten zwembadafdekking wordt belast.

Carré Line | Klassiek zwembad

Tijdloos ontworpen zwembad met startblok
Prijsindicatie: € 49.000*

De unieke kenmerken van de Carré Line

De brede trap is volledig geïntegreerd in de badvorm. Carré Line zwembaden zijn van duurzaam, volkomen glad afgewerkt polyester en uit één stuk vervaardigd. Naast de optionele inbouw Roldeck® zwembadafdekking kunt u ook kiezen voor de opbouw-zwembadafdekking Classic of EasyCover. Informeert u gerust naar de mogelijkheden bij Starline Zuid. Wij laten u graag alle details zien. 

Een absolute must: de Roldeck® afdekking.

De Roldeck® zwembadafdekking van Starline is een must voor uw zwembad. Het verhoogt de veiligheid in sterke mate. Zo zit er bijvoorbeeld een kinderslot op. En als uw zwembad is afgedekt komt er geen vuil meer in terecht. Dankzij deze unieke en sterke zwembadafdekking bespaart u zichzelf een hoop tijd op onderhoud. Tegelijk biedt het vasthouden en genereren van verwarmd water belangrijke voordelen. Dit bewijst zijn nut ook als het regent. De Roldeck® afdekking is niet alleen mooi om te zien, u krijgt er ook een handige afstandsbediening bij waarmee de afdekking vanuit bijvoorbeeld uw huis kan worden bestuurd. Wij vertellen u graag alles over de kenmerken en voordelen van Roldeck®.

Techniek

Carré 80

Lengte: 8m | Breedte: 4m | Diepte: 1,50m
Inhoud: 38000 liter

Carré 90

Lengte: 9m | Breedte: 4m | Diepte: 1,50m
Inhoud: 43000 liter

Carré 100

Lengte: 10m | Breedte: 4m | Diepte: 1,50m
Inhoud: 48000 liter

Lengte: 8m | 9m | 10m

Breedte: 4m

Diepte: 1,50m

Sta-rand: Ja

Veiligheidsrand: Ja

Inlooptrap: Geïntegreerd

Roldeck® integratie: Ja

Waterdichtheid vinylester: Levenslange garantie