De zwembaden uit de City Line zijn geschikt voor kleine tuinen dankzij het compacte formaat van 7 of 8 x 3,5 meter en een diepte van respectievelijk 1,4 of 1,5 meter. Verder kunt u kiezen uit een tweetal modellen, namelijk de rechthoekige City met halfronde trap, ook wel halvemaantrap genoemd, en het volledig rechthoekige City model. Indien u het volledig rechthoekige model mooi vindt, heeft u ook nog de keuze uit verschillende inlooptrappen in de hoek van het zwembad. U kunt van de volledige lengte van het bad genieten omdat de trap in de hoek van het zwembad is geïntegreerd. Beide modellen uit de City Line zijn standaard afgewerkt met een Roldecknis voor de afwerking van een Starline zwembadafdekking. En dat is ideaal als u de (optionele) inbouw Roldeck® zwembadafdekking wenst. Standaard bevindt zich een veiligheidsrand direct onder de waterspiegel. Deze biedt extra ondersteuning bij een afgedekt zwembad als deze van bovenaf wordt belast.

City Line | Compacte lijn

Praktisch design voor kleinere tuinen

De unieke kenmerken van de City Line

Optimaal ruimte
benutten

Veiligheidsrand
en sta-rand

Diepte van
140 of 150 cm

Roldeck® integratie

De zwembaden uit deze productlijn zijn geschikt voor de wat kleinere tuinen dankzij het compacte formaat van 7 of 7,7 x 3,5 meter en een diepte van respectievelijk 1,4 of 1,5 meter. City Line kent 2 verschillende modellen: de rechthoekige City met halfronde halvemaantrap en het compleet rechthoekige City model. Beide modellen zijn standaard afgewerkt met een Roldecknis voor de afwerking van een Starline zwembadafdekking.
Standaard bevindt zich een veiligheidsrand direct onder de waterspiegel. Deze biedt extra ondersteuning bij een afgedekt zwembad als deze van bovenaf wordt belast.

De City Line zwembaden zijn ideaal voor kleine tuinen, dankzij het compacte formaat van 7 of 7,7 x 3,5 meter en een diepte van respectievelijk 1,4 of 1,5 meter. De City Line kent 2 verschillende modellen, de rechthoekige City met halfronde trap, – ook wel halvemaantrap genoemd – en het volledig rechthoekige City model. Beide modellen uit de City Line zijn standaard afgewerkt met een Roldecknis voor de afwerking van een Starline zwembadafdekking. Dat is ideaal voor de eventuele inbouw van een Roldeck® zwembadafdekking wenst. Standaard bevindt zich een veiligheidsrand direct onder de waterspiegel. Deze biedt extra ondersteuning bij een afgedekt zwembad als deze van bovenaf wordt belast.
City Line zwembaden zijn niet alleen compact en luxe, maar ook veilig. Bovendien zijn ze zijn van duurzaam, volkomen glad afgewerkt composiet vinylester en uit één stuk vervaardigd.

Een absolute must: de Roldeck® afdekking

De Roldeck® zwembadafdekking van Starline is een must voor uw zwembad. Het verhoogt de veiligheid in sterke mate. Zo zit er bijvoorbeeld een kinderslot op. En als uw zwembad is afgedekt komt er geen vuil meer in terecht. Dankzij deze unieke en sterke zwembadafdekking bespaart u zichzelf een hoop tijd op onderhoud. Tegelijk biedt het vasthouden en genereren van verwarmd water belangrijke voordelen. Dit bewijst zijn nut ook als het regent. De Roldeck® afdekking is niet alleen mooi om te zien, u krijgt er ook een handige afstandsbediening bij waarmee de afdekking vanuit bijvoorbeeld uw huis kan worden bestuurd. Wij vertellen u graag alles over de kenmerken en voordelen van Roldeck®

Techniek

City 70
(met nis trap links)

Lengte: 7m | Breedte: 3,5m | Diepte: 1,5m
Inhoud: 30000 liter

City 70
(met nis met rechts)

Lengte: 7m | Breedte: 3,5m | Diepte: 1,5m
Inhoud: 30000 liter

City 77
(met nis)

Lengte: 7,7m | Breedte: 3,50m | Diepte: 1,40m
Inhoud: 34000 liter

Lengte: 7m | 7,7m

Breedte: 3,5m

Diepte: 1,40m | 1,50m

Sta-rand: Ja

Veiligheidsrand: Ja

Inlooptrap: Diverse uitvoeringen

Roldeck® integratie: Ja

Waterdichtheid vinylester: Levenslange garantie