Als u houdt van een landelijke, mediterrane stijl, dan is een zwembad uit de serie Classic Line waarschijnlijk de juiste keuze voor u. De Classic Line past namelijk heel goed in een landschapstuin of omgeving met een landelijk karakter. Zeker als uw voorkeur uitgaat naar ‘zuidelijke sferen’. De Classic Line is altijd 4 meter breed en 1,5 meter diep, maar u kunt kiezen uit drie verschillende lengtes: 8, 9 en 10 meter. Het startblok dat in de trap is gecentreerd zorgt voor een sportief tintje. En als u overweegt een Starline Jetstream te laten installeren, dan kan deze worden opgenomen in het verhoogde startblok, want dit element biedt de benodigde ruimte. De Classic Line zwembaden zijn uitgevoerd met extra veiligheidsmaatregelen zoals een sta-rand op 90 cm hoogte. Dat is ideaal voor u en ook voor uw kinderen, want tijdens het zwemmen kan er even worden gepauzeerd door uit te rusten deze geïntegreerde sta-rand. Ook heeft de Classic Line een net onder de waterspiegel liggende veiligheidsrand ter bescherming van de optionele Roldeck® zwembadafdekking. Voor deze afdekking kan het zwembad worden uitgerust met een Roldecknis. Deze is horizontaal, direct achter het bad geplaatst voor een onzichtbare afwerking.

Classic Line | Mediterraan zwembad

Klassiek zwembad met een mediterraan tintje

De unieke kenmerken van de Classic Line

Elegant
mediterraans design

Veiligheidsrand
en sta-rand

Gebogen inlooptrap

Roldeck® integratie

De Classic Line past uitstekend in een landschapstuin of omgeving met een landelijk karakter – zeker als de voorkeur uitgaat naar ‘zuidelijke sferen’. De Classic Line is 4 meter breed en 1,5 meter diep. De zwembaden uit de productlijn worden geleverd in drie verschillende lengtes: 8, 9 en 10 meter. Het startblok dat in de trap is gecentreerd zorgt voor een sportief tintje. Tevens is het mogelijk een jetstream te integreren in het verhoogde startblok. De Classic Line zwembaden zijn uitgevoerd met extra veiligheidsmaatregelen, met onder andere een sta-rand op 90 cm hoogte. Ook heeft de Classic Line een net onder de waterspiegel liggende veiligheidsrand ter bescherming van de optionele Roldeck® zwembadafdekking. Voor deze afdekking kan het zwembad worden uitgerust met een Roldecknis. Deze is horizontaal, direct achter het bad geplaatst voor een onzichtbare afwerking.

De brede inlooptrap – welke de vorm heeft van een halvemaan – is volledig geïntegreerd in de vorm van het bad. Classic Line zwembaden zijn van duurzaam, volkomen glad afgewerkt composiet vinylester en uit één stuk vervaardigd.

Een absolute must: de Roldeck® afdekking.

De Roldeck® zwembadafdekking van Starline is een must voor uw zwembad. Het verhoogt de veiligheid in sterke mate. Zo zit er bijvoorbeeld een kinderslot op. En als uw zwembad is afgedekt komt er geen vuil meer in terecht. Dankzij deze unieke en sterke zwembadafdekking bespaart u zichzelf een hoop tijd op onderhoud. Tegelijk biedt het vasthouden en genereren van verwarmd water belangrijke voordelen. Dit bewijst zijn nut ook als het regent. De Roldeck® afdekking is niet alleen mooi om te zien, u krijgt er ook een handige afstandsbediening bij waarmee de afdekking vanuit bijvoorbeeld uw huis kan worden bestuurd. Wij vertellen u graag alles over de kenmerken en voordelen van Roldeck®.

Techniek

Classic 80

Lengte: 8m | Breedte: 4m | Diepte: 1,50m
Inhoud: 38000 liter

Classic 90

Lengte: 9m | Breedte: 4m | Diepte: 1,50m
Inhoud: 43000 liter

Classic 100

Lengte: 10m | Breedte: 4m | Diepte: 1,50m
Inhoud: 48000 liter

Lengte: 8m | 9m | 10m

Breedte: 4m

Diepte: 1,50m

Sta-rand: Ja

Veiligheidsrand: Ja

Inlooptrap: Geïntegreerd

Roldeck® integratie: Ja

Waterdichtheid vinylester: Levenslange garantie