De zwembaden uit de Dynamic Line kunt u een persoonlijk tintje geven, want naast de vijf originele Starline zwembadkleuren kunt u namelijk kiezen uit een grote diversiteit aan inlooptrappen. Een mooi voorbeeld is de ruime rechthoekige inlooptrap ‘Lounge’ met een loungeplateau dat net onder de waterspiegel zit. Daarnaast kunt u kiezen uit twee soorten hoektrappen, die zowel in de linker- als rechterhoek kunnen worden geplaatst. De Dynamic Line is niet alleen mooi maar ook comfortabel, want u kunt heerlijk zonnebaden terwijl u gedeeltelijk in het water zit. Het is een op en top familiebad, dat ook voor kinderen comfort biedt, want zij kunnen namelijk tijdens het zwemmen even uitrusten door op de geïntegreerde sta-rand te gaan staan. Dit grote zwembad biedt alle ruimte voor speelplezier in het water, zeker voor grote gezinnen waarbij vaak vriendjes en vriendinnetjes komen spelen.

Dynamic Line | Comfortabel familiebad

Strak ontworpen zwembad met veel comfort
 

De unieke kenmerken van de Dynamic Line

Familiebad

Veiligheidsrand
en sta-rand

Diverse
hoektrappen mogelijk

Roldeck® integratie

U kunt uw Dynamic Line zwembad een persoonlijk tintje geven, want naast de vijf originele Starline zwembadkleuren kunt u namelijk kiezen uit een grote diversiteit aan inlooptrappen.
Bijvoorbeeld de ruime rechthoekige inlooptrap Lounge met een loungeplateau dat net onder de waterspiegel zit. En er is keuze uit twee soorten hoektrappen, die zowel in de linker- als rechterhoek kunnen worden geplaatst. De Dynamic Line is niet alleen mooi maar ook comfortabel, want u kunt heerlijk zonnebaden terwijl u gedeeltelijk in het water zit.
Het is een op en top familiebad, dat ook voor kinderen comfort biedt, want zij kunnen tijdens het zwemmen even uitrusten op de geïntegreerde sta-rand. Dit grote zwembad biedt alle ruimte voor speelplezier in het water, zeker voor grote gezinnen waarbij vaak vriendjes en vriendinnetjes komen spelen.

De zwembaden uit de Dynamic Line zijn op verschillende manieren aan te passen naar uw persoonlijke voorkeur. Dit is mogelijk op het gebied van kleur, maar ook met inlooptrappen.
Een voorbeeld hiervan is de ruime rechthoekige inlooptrap Lounge, die beschikt over een loungeplateau dat net onder de waterspiegel zit. Daarnaast kunt u kiezen uit twee soorten hoektrappen, die zowel in de linker- als rechterhoek kunnen worden geplaatst. Nieuw in deze zwembadlijn is een design inlooptrap over de volledige breedte van het zwembad.
De zwembaden uit de Dynamic Line zijn echte familiebaden, doordat kinderen tijdens het zwemmen de mogelijkheid wordt geboden om uit te rusten op de geïntegreerde sta-rand.
De zwembaden zijn gemaakt van duurzaam, volkomen glad afgewerkt composiet vinylester en uit één stuk vervaardigd.

Een absolute must: de Roldeck® afdekking

De Roldeck® zwembadafdekking van Starline is een must voor uw zwembad. Het verhoogt de veiligheid in sterke mate. Zo zit er bijvoorbeeld een kinderslot op. En als uw zwembad is afgedekt komt er geen vuil meer in terecht. Dankzij deze unieke en sterke zwembadafdekking bespaart u zichzelf een hoop tijd op onderhoud. Tegelijk biedt het vasthouden en genereren van verwarmd water belangrijke voordelen. Dit bewijst zijn nut ook als het regent. De Roldeck® afdekking is niet alleen mooi om te zien, u krijgt er ook een handige afstandsbediening bij waarmee de afdekking vanuit bijvoorbeeld uw huis kan worden bestuurd. Wij vertellen u graag alles over de kenmerken en voordelen van Roldeck®

Techniek

Dynamic 110
(traploos)

Lengte: 11m | Breedte: 4m | Diepte: 1,50m
Inhoud: 65000 liter

Dynamic 110
(enkele hoektrap)

Lengte: 11m | Breedte: 4m | Diepte: 1,50m
Inhoud: 65000 liter

Dynamic 110
(dubbele hoektrap)

Lengte: 11m | Breedte: 4m | Diepte: 1,50m
Inhoud: 65000 liter

Lengte: 11m

Breedte: 4m

Diepte: 1,50m

Sta-rand: Ja

Veiligheidsrand: Ja

Inlooptrap: Diverse uitvoeringen

Roldeck® integratie: Ja

Waterdichtheid vinylester: Levenslange garantie