De zwembaden uit de Dynamic Line kunt u een persoonlijk tintje geven, want naast de vijf originele Starline zwembadkleuren kunt u namelijk kiezen uit een grote diversiteit aan inlooptrappen. Een mooi voorbeeld is de ruime rechthoekige inlooptrap ‘Lounge’ met een loungeplateau dat net onder de waterspiegel zit. Daarnaast kunt u kiezen uit twee soorten hoektrappen, die zowel in de linker- als rechterhoek kunnen worden geplaatst. De Dynamic Line is niet alleen mooi maar ook comfortabel, want u kunt heerlijk zonnebaden terwijl u gedeeltelijk in het water zit. Het is een op en top familiebad, dat ook voor kinderen comfort biedt, want zij kunnen namelijk tijdens het zwemmen even uitrusten door op de geïntegreerde sta-rand te gaan staan. Dit grote zwembad biedt alle ruimte voor speelplezier in het water, zeker voor grote gezinnen waarbij vaak vriendjes en vriendinnetjes komen spelen.

Dynamic Line | Comfortabel familiebad

Strak ontworpen zwembad met veel comfort
 

De unieke kenmerken van de Dynamic Line

Familiebad

Veiligheidsrand
en sta-rand

Diverse
hoektrappen mogelijk

Roldeck® integratie

De zwembaden uit de Dynamic Line zijn op verschillende manieren aan te passen naar de persoonlijke voorkeuren van de eigenaar. Dit is mogelijk op gebied van kleur, maar ook op gebied van trapkeuze. Een voorbeeld hiervan is de ruime rechthoekige inlooptrap ‘Lounge’, die beschikt over een loungeplateau dat net onder de waterspiegel zit. Daarnaast kunt u kiezen uit twee soorten hoektrappen, die zowel in de linker- als rechterhoek kunnen worden geplaatst. De zwembaden uit de Dynamic Line zijn tevens echte familie baden, doordat kinderen tijdens het zwemmen de mogelijkheid wordt geboden om uit te rusten dankzij de geïntegreerde sta-rand. De zwembaden uit de Dynamic Line zijn gemaakt van duurzaam, volkomen glad afgewerkt composiet vinylester en uit één stuk vervaardigd.

Een absolute must: de Roldeck® afdekking.

De Roldeck® zwembadafdekking van Starline is een must voor uw zwembad. Het verhoogt de veiligheid in sterke mate. Zo zit er bijvoorbeeld een kinderslot op. En als uw zwembad is afgedekt komt er geen vuil meer in terecht. Dankzij deze unieke en sterke zwembadafdekking bespaart u zichzelf een hoop tijd op onderhoud. Tegelijk biedt het vasthouden en genereren van verwarmd water belangrijke voordelen. Dit bewijst zijn nut ook als het regent. De Roldeck® afdekking is niet alleen mooi om te zien, u krijgt er ook een handige afstandsbediening bij waarmee de afdekking vanuit bijvoorbeeld uw huis kan worden bestuurd. Wij vertellen u graag alles over de kenmerken en voordelen van Roldeck®.

Techniek

Dynamic 110
(traploos)

Lengte: 11m | Breedte: 4m | Diepte: 1,50m
Inhoud: 65000 liter

Dynamic 110
(enkele hoektrap)

Lengte: 11m | Breedte: 4m | Diepte: 1,50m
Inhoud: 65000 liter

Dynamic 110
(dubbele hoektrap)

Lengte: 11m | Breedte: 4m | Diepte: 1,50m
Inhoud: 65000 liter

Lengte: 11m

Breedte: 4m

Diepte: 1,50m

Sta-rand: Ja

Veiligheidsrand: Ja

Inlooptrap: Diverse uitvoeringen

Roldeck® integratie: Ja

Waterdichtheid vinylester: Levenslange garantie