Compact design voor de bescheiden tuin. Maximaal zwemplezier bij minimale ruimte. Een volwaardige zwembadbeleving bij een zeer compact oppervlak. De veiligheidsrand bovenaan de badwand zorgt voor extra ondersteuning wanneer een gesloten zwembadafdekking wordt belast. De sta-rand langs de wanden geven u de mogelijkheid om een rustpunt in te lassen. Het diepte van het bad bedraagt 140cm.

Economy Line | Compact design

Zwembad voor de bescheiden tuin

De unieke kenmerken van de Economy Line

Tijdloos mooi design

Strak overlopende waterlijn

Diverse trappen mogelijk

Roldeck®

De Economy Line is compact en daarom geschikt voor de wat kleinere tuin. Dit model biedt maximaal zwemplezier bij een compact oppervlak. Dit ontwerp kent een diepte van 1.40 meter en beschikt over een veiligheidsrand bovenaan de badwand. Deze zorgt voor extra ondersteuning wanneer de zwembadafdekking wordt belast. De sta-rand langs de wanden biedt de mogelijkheid om een rustpunt in te lassen.

Het zwembad uit de Economy Line is compact en sfeervol en wordt vaak toegepast in een kleine tuin. De Economy Line heeft een ronde hoektrap. Dit zwembad kent een diepte van 1.40 meter en beschikt over een veiligheidsrand. Wat de afdekking betreft: het is mogelijk het zwembad te voorzien van een Roldeck®. Vanwege het compacte design van het zwembad kan deze niet worden geïntegreerd. Het model is gemaakt van volkomen glad afgewerkt composiet vinylester en uit één stuk vervaardigd.

Een absolute must: de Roldeck® afdekking

De Roldeck® zwembadafdekking van Starline is een must voor uw zwembad. Het verhoogt de veiligheid in sterke mate. Zo zit er bijvoorbeeld een kinderslot op. En als uw zwembad is afgedekt komt er geen vuil meer in terecht. Dankzij deze unieke en sterke zwembadafdekking bespaart u zichzelf een hoop tijd op onderhoud. Tegelijk biedt het vasthouden en genereren van verwarmd water belangrijke voordelen. Dit bewijst zijn nut ook als het regent. De Roldeck® afdekking is niet alleen mooi om te zien, u krijgt er ook een handige afstandsbediening bij waarmee de afdekking vanuit bijvoorbeeld uw huis kan worden bestuurd. Wij vertellen u graag alles over de kenmerken en voordelen van Roldeck®

Techniek

Economy Line

Lengte: 7m | Breedte: 3,50m | Diepte: 1,40m
Inhoud: 37000 liter

Lengte: 7m

Breedte: 3,50m

Diepte: 1,40m

Sta-rand: Ja

Veiligheidsrand: Ja

Inlooptrap: Diverse uitvoeringen

Roldeck® integratie: Ja

Waterdichtheid vinylester: Levenslange garantie