De zwembaden uit de Ergonomic Line zijn geschikt voor kleine tuinen dankzij het compacte formaat van 7 of 8 x 3,5 meter en een diepte van respectievelijk 1,4 of 1,5 meter. Verder kunt u kiezen uit een tweetal modellen, namelijk de rechthoekige Ergonomic met halfronde trap, ook wel halvemaantrap genoemd, en het volledig rechthoekige Ergonomic model. Indien u het volledig rechthoekige model mooi vindt, heeft u ook nog de keuze uit verschillende inlooptrappen in de hoek van het zwembad. U kunt van de volledige lengte van het bad genieten omdat de trap in de hoek van het zwembad is geïntegreerd. Beide modellen uit de Ergonomic Line zijn standaard afgewerkt met een Roldecknis voor de afwerking van een Starline zwembadafdekking. En dat is ideaal als u de (optionele) inbouw Roldeck® zwembadafdekking wenst. Standaard bevindt zich een veiligheidsrand direct onder de waterspiegel. Deze biedt extra ondersteuning bij een afgedekt zwembad als deze van bovenaf wordt belast.

Ergonomic Line | Compact zwembad

Praktisch & compact design voor kleinere tuinen
Prijsindicatie: € 44.000*

De unieke kenmerken van de Ergonomic Line

Dankzij de in de wanden geïntegreerde sta-randen kunt u even uitrusten tijdens het zwemmen. Ergonomic Line zwembaden zijn niet alleen compact en mooi, maar ook veilig. Bovendien zijn ze zijn van duurzaam, volkomen glad afgewerkt polyester en uit één stuk vervaardigd. Informeert u gerust naar de diverse mogelijkheden bij Starline Zuid.

Een absolute must: de Roldeck® afdekking.

De Roldeck® zwembadafdekking van Starline is een must voor uw zwembad. Het verhoogt de veiligheid in sterke mate. Zo zit er bijvoorbeeld een kinderslot op. En als uw zwembad is afgedekt komt er geen vuil meer in terecht. Dankzij deze unieke en sterke zwembadafdekking bespaart u zichzelf een hoop tijd op onderhoud. Tegelijk biedt het vasthouden en genereren van verwarmd water belangrijke voordelen. Dit bewijst zijn nut ook als het regent. De Roldeck® afdekking is niet alleen mooi om te zien, u krijgt er ook een handige afstandsbediening bij waarmee de afdekking vanuit bijvoorbeeld uw huis kan worden bestuurd. Wij vertellen u graag alles over de kenmerken en voordelen van Roldeck®.

Techniek

Ergonomic 70
(zonder nis)

Lengte: 7m | Breedte: 3,5m | Diepte: 1,5m
Inhoud: 30000 liter

Ergonomic 70
(met nis)

Lengte: 7m | Breedte: 3,5m | Diepte: 1,5m
Inhoud: 30000 liter

Ergonomic 77
(zonder nis)

Lengte: 7,7m | Breedte: 3,50m | Diepte: 1,40m
Inhoud: 34000 liter

Lengte: 7m | 7,7m

Breedte: 3,5m

Diepte: 1,40m | 1,50m

Sta-rand: Ja

Veiligheidsrand: Ja

Inlooptrap: Diverse uitvoeringen

Roldeck® integratie: Ja

Waterdichtheid vinylester: Levenslange garantie