Als u een tijdloos design met een klassiek tintje wenst, dan is een zwembad uit de Essential Line de perfecte keuze voor u. Dit is een prachtig zwembad met een ergonomisch goed gevormde, over de gehele breedte lopende, Essential inlooptrap. Dit maakt het betreden van het zwembad uiterst plezierig. U kunt kiezen uit drie verschillende lengtes, namelijk 8, 9 en 10 meter, maar de Essential Line is altijd 4 meter breed. Het sportieve accent wordt gevormd door het in het zwembad gecentreerde startblok. In dit startblok is ruimte opgenomen voor de optioneel te installeren Starline Jetstream. Deze Jetstream is ideaal voor bijvoorbeeld een krachtige zwemtraining. De zwembaden uit de Essential; Line hebben een sta-rand langs de gehele zwembadwand, op 90 cm vanaf de bodem. Deze biedt u de mogelijkheid om een rustmoment in te lassen. En ook is er een veiligheidsrand opgenomen bovenaan de wanden, ter bescherming van de Roldeck® zwembadafdekking. Deze veiligheidsrand zorgt voor extra ondersteuning als de gesloten zwembadafdekking wordt belast.

Essential Line | Klassiek design

Tijdloos ontwerp met startblok

De unieke kenmerken van de Essential Line

Tijdloos
rechthoekig design

Veiligheidsrand
en sta-rand

 Brede inlooptrap

Roldeck® integratie

Als u een tijdloos design met een klassiek tintje wenst dan is de Essential Line de perfecte keuze.
Met een ergonomische, over de gehele breedte lopende, Essential inlooptrap. Dit maakt het betreden van het zwembad heel plezierig. De Essential Line is er in 3 verschillende lengtes: 8, 9 en 10 meter. De zwembaden uit deze productlijn zijn altijd 4 meter breed. Het sportieve accent wordt gevormd door het startblok, welke gecentreerd is in het zwembad. In dit startblok is ruimte opgenomen voor de optioneel te integreren Starline Jetstream.

Dit zwembad bevat een brede, over de gehele breedte lopende Essential inlooptrap die geïntegreerd is in de badvorm. Dit maakt het betreden van het zwembad uiterst plezierig.
De Essential Line wordt geleverd in 3 verschillende lengtes, namelijk 8, 9 en 10 meter.
Dit model is altijd 4 meter breed.
Het sportieve accent wordt gevormd door het in het zwembad gecentreerde startblok. Hierin kan de optioneel te installeren Starline Jetstream worden opgenomen. De zwembaden uit de Essential Line hebben een sta-rand langs de gehele zwembadwand, op 90 cm vanaf de rand.
Er is tevens een veiligheidsrand opgenomen bovenaan de wanden, ter bescherming van de Roldeck® zwembadafdekking. Deze veiligheidsrand zorgt voor extra ondersteuning als de gesloten zwembadafdekking wordt belast. Essential Line zwembaden zijn van duurzaam, volkomen glad afgewerkt composiet vinylester en uit één stuk vervaardigd

Een absolute must: de Roldeck® afdekking

De Roldeck® zwembadafdekking van Starline is een must voor uw zwembad. Het verhoogt de veiligheid in sterke mate. Zo zit er bijvoorbeeld een kinderslot op. En als uw zwembad is afgedekt komt er geen vuil meer in terecht. Dankzij deze unieke en sterke zwembadafdekking bespaart u zichzelf een hoop tijd op onderhoud. Tegelijk biedt het vasthouden en genereren van verwarmd water belangrijke voordelen. Dit bewijst zijn nut ook als het regent. De Roldeck® afdekking is niet alleen mooi om te zien, u krijgt er ook een handige afstandsbediening bij waarmee de afdekking vanuit bijvoorbeeld uw huis kan worden bestuurd. Wij vertellen u graag alles over de kenmerken en voordelen van Roldeck®

Techniek

Essential 80

Lengte: 8m | Breedte: 4m | Diepte: 1,50m
Inhoud: 38000 liter

Essential 90

Lengte: 9m | Breedte: 4m | Diepte: 1,50m
Inhoud: 43000 liter

Essential 100

Lengte: 10m | Breedte: 4m | Diepte: 1,50m
Inhoud: 48000 liter

Lengte: 8m | 9m | 10m

Breedte: 4m

Diepte: 1,50m

Sta-rand: Ja

Veiligheidsrand: Ja

Inlooptrap: Geïntegreerd

Roldeck® integratie: Ja

Waterdichtheid vinylester: Levenslange garantie