De Essential Xcite Line heeft een tijdloos karakter en gaat hand in hand met ieder tuindesign. Ontspan languit op het geïntegreerde loungeplateau. Het zwembad heeft een mooie hoge waterlijn, die net onder de randstenen ligt. De inlooptrap loopt over de gehele breedte van het zwembad.

Essential Xcite | Tijdloos Karakter

Tijdloze lijn voor elk tuindesign

De unieke kenmerken van de Essential Xcite

Tijdloos mooi design

Strak overlopende waterlijn

Diverse trappen mogelijk

Roldeck® integratie

De Essential Xcite Line beschikt over een brede inlooptrap met loungeplateau, een sta-rand op 90 cm diepte en een veiligheidsrand bij het Roldeck®. De Essential Xcite Line hét ideale zwembad voor gezinnen en past dankzij het tijdloze karakter in elk tuinontwerp.
Het zwembad is gemaakt van volkomen glad composiet vinylester, uit één stuk vervaardigd.

Deze productlijn bestaat uit slechts 1 model, maar gaat dankzij het tijdloze karakter hand in hand met elk tuindesign. Standaard heeft het zwembad een unieke brede inlooptrap met loungeplateau, een sta-rand op 90 cm diepte en een veiligheidsrand. Mede dankzij deze eigenschappen is de Essential Xcite Line ideaal voor gezinnen. Bovendien is het model gemaakt van duurzaam, naadloos afgewerkt composiet vinylester. De integratie van het Roldeck® kan probleemloos worden uitgevoerd.

Een absolute must: de Roldeck® afdekking

De Roldeck® zwembadafdekking van Starline is een must voor uw zwembad. Het verhoogt de veiligheid in sterke mate. Zo zit er bijvoorbeeld een kinderslot op. En als uw zwembad is afgedekt komt er geen vuil meer in terecht. Dankzij deze unieke en sterke zwembadafdekking bespaart u zichzelf een hoop tijd op onderhoud. Tegelijk biedt het vasthouden en genereren van verwarmd water belangrijke voordelen. Dit bewijst zijn nut ook als het regent. De Roldeck® afdekking is niet alleen mooi om te zien, u krijgt er ook een handige afstandsbediening bij waarmee de afdekking vanuit bijvoorbeeld uw huis kan worden bestuurd. Wij vertellen u graag alles over de kenmerken en voordelen van Roldeck®

Techniek

Essential Xcite

Lengte: 8m | Breedte: 4,10m | Diepte: 1,50m
Inhoud: XL

Essential Xcite

Lengte: 9m | Breedte: 4,10m | Diepte: 1,50m
Inhoud: XL

Essential Xcite

Lengte: 10m | Breedte: 4,10m | Diepte: 1,50m
Inhoud: XL

Lengte: 8m | 9m | 10m

Breedte: 4m

Diepte: 1,50m

Sta-rand: Ja

Veiligheidsrand: Ja

Inlooptrap: Geïntegreerd

Roldeck® integratie: Ja

Waterdichtheid vinylester: Levenslange garantie