Houdt u van design en architectuur? Dan raden wij u een Infinity Line zwembad aan. Het ruimtelijke effect van de exclusieve Infinity Line zwembaden is onovertroffen. Dat effect wordt bereikt met de gelijkvloerse, overlopende waterlijn. En door haar hoogte lijkt het spiegelende wateroppervlak op te gaan in de omgeving. Het eenvoudige en krachtige ontwerp met strakke lijnen en hoeken typeert de zwembaden van de Infinity Line. Dit design wordt nog eens extra versterkt door de prachtige, zwevende inlooptrap. Dat is niet alleen heel mooi om te zien, maar ook ergonomisch helemaal in vorm. Het mooiste detail van de Infinity Line is eigenlijk de overlopende waterlijn die subtiel wegloopt via de open voeg tussen de randstenen en randtegels. Dit is werkelijk een genot voor het oog en natuurlijk nog fijner om in te zwemmen. Overdag is het echt genieten in dit unieke zwembad en ’s avonds krijgt de Infinity Line extra dimensie, dankzij de esthetische verlichting en transparante zwembadafdekking. Samen zorgen die voor een adembenemend mooi effect. Als dat geen optimaal genieten is . . .

Infinity Line | Infinity Pool

Tijdloze infinity pool met overlopende waterlijn

De unieke kenmerken van de Infinity Line

Tijdloos mooi design

Strak overlopende waterlijn

Diverse trappen mogelijk

Roldeck® integratie

De zwembaden uit de Infinity Line beschikken over een gelijkvloerse, overlopende waterlijn, die subtiel wegloopt via de open voeg tussen de randstenen en randtegels. Door de hoogte lijkt het spiegelende wateroppervlak op te gaan in de omgeving. Het eenvoudige en krachtige ontwerp met strakke lijnen en hoeken is typerend voor het model. Het tijdloze design wordt nog eens extra versterkt door de prachtige, zwevende inlooptrap. Bovendien zijn de modellen van duurzaam, volkomen glad afgewerkt composiet vinylester en uit één stuk vervaardigd. Ook vanaf de kant genieten? De esthetische verlichting en transparante zwembadafdekking zorgen voor een geweldig totaalplaatje om heerlijk bij weg te dromen…

Een absolute must: de Roldeck® afdekking.

De Roldeck® zwembadafdekking van Starline is een must voor uw zwembad. Het verhoogt de veiligheid in sterke mate. Zo zit er bijvoorbeeld een kinderslot op. En als uw zwembad is afgedekt komt er geen vuil meer in terecht. Dankzij deze unieke en sterke zwembadafdekking bespaart u zichzelf een hoop tijd op onderhoud. Tegelijk biedt het vasthouden en genereren van verwarmd water belangrijke voordelen. Dit bewijst zijn nut ook als het regent. De Roldeck® afdekking is niet alleen mooi om te zien, u krijgt er ook een handige afstandsbediening bij waarmee de afdekking vanuit bijvoorbeeld uw huis kan worden bestuurd. Wij vertellen u graag alles over de kenmerken en voordelen van Roldeck®.

Techniek

Infinity 80

Lengte: 8m | Breedte: 4,10m | Diepte: 1,60m
Inhoud: 46000 liter

Infinity 100

Lengte: 10m | Breedte: 4,10m | Diepte: 1,60m
Inhoud: 58000 liter

Infinity 120

Lengte: 12m | Breedte: 4,10m | Diepte: 1,60m
Inhoud: 70000 liter

Lengte: 8m | 10m | 12m

Breedte: 4,10m

Diepte: 1,60m

Sta-rand: Nee

Veiligheidsrand: Nee

Inlooptrap: Diverse uitvoeringen

Roldeck® integratie: Ja

Waterdichtheid vinylester: Levenslange garantie