Als u houdt van een landelijke, mediterrane stijl, dan is een zwembad uit de serie Romana Line waarschijnlijk de juiste keuze voor u. De Romana Line past namelijk heel goed in een landschapstuin of omgeving met een landelijk karakter. Zeker als uw voorkeur uitgaat naar ‘zuidelijke sferen’. De Romana Line is altijd 4 meter breed en 1,5 meter diep, maar u kunt kiezen uit drie verschillende lengtes: 8, 9 en 10 meter. Het startblok dat in de trap is gecentreerd zorgt voor een sportief tintje. En als u overweegt een Starline Jetstream te laten installeren, dan kan deze worden opgenomen in het verhoogde startblok, want dit element biedt de benodigde ruimte. De Romana Line zwembaden zijn uitgevoerd met extra veiligheidsmaatregelen zoals een sta-rand op 90 cm hoogte. Dat is ideaal voor u en ook voor uw kinderen, want tijdens het zwemmen kan er even worden gepauzeerd door uit te rusten deze geïntegreerde sta-rand. Ook heeft de Romana Line een net onder de waterspiegel liggende veiligheidsrand ter bescherming van de optionele Roldeck® zwembadafdekking. Voor deze afdekking kan het zwembad worden uitgerust met een Roldecknis. Deze is horizontaal, direct achter het bad geplaatst voor een onzichtbare afwerking.

Romana Line | Mediterraan zwembad

Klassiek zwembad met een mediterraan tintje
Prijsindicatie: € 48.000*

De unieke kenmerken van de Romana Line

De brede inlooptrap, welke de vorm heeft van een halve maan, is volledig geïntegreerd in de badvorm. Romano Line zwembaden zijn van duurzaam, volkomen glad afgewerkt polyester en uit één stuk vervaardigd. Het team van Starline Zuid informeert u graag over de verschillende opties.

Een absolute must: de Roldeck® afdekking.

De Roldeck® zwembadafdekking van Starline is een must voor uw zwembad. Het verhoogt de veiligheid in sterke mate. Zo zit er bijvoorbeeld een kinderslot op. En als uw zwembad is afgedekt komt er geen vuil meer in terecht. Dankzij deze unieke en sterke zwembadafdekking bespaart u zichzelf een hoop tijd op onderhoud. Tegelijk biedt het vasthouden en genereren van verwarmd water belangrijke voordelen. Dit bewijst zijn nut ook als het regent. De Roldeck® afdekking is niet alleen mooi om te zien, u krijgt er ook een handige afstandsbediening bij waarmee de afdekking vanuit bijvoorbeeld uw huis kan worden bestuurd. Wij vertellen u graag alles over de kenmerken en voordelen van Roldeck®.

Techniek

Romana 80

Lengte: 8m | Breedte: 4m | Diepte: 1,50m
Inhoud: 38000 liter

Romana 90

Lengte: 9m | Breedte: 4m | Diepte: 1,50m
Inhoud: 43000 liter

Romana 100

Lengte: 10m | Breedte: 4m | Diepte: 1,50m
Inhoud: 48000 liter

Lengte: 8m | 9m | 10m

Breedte: 4m

Diepte: 1,50m

Sta-rand: Ja

Veiligheidsrand: Ja

Inlooptrap: Geïntegreerd

Roldeck® integratie: Ja

Waterdichtheid vinylester: Levenslange garantie