Compact en functioneel design om te ontsnappen aan het drukke stadsleven. Met haar compacte afmetingen past dit zwembad perfect in de kleinere stadstuin. Het design is speciaal ontwikkeld om een Starline Endless Swimming in te plaatsen, zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw zwembad en eindeloos kunt zwemmen. Met deze design inlooptrap krijgt uw tuin een uniek karakter.

Urban Active | Urban Style Pool

Compact en functioneel urban design.

De unieke kenmerken van de Urban Active

Tijdloos mooi design

Strak overlopende waterlijn

Diverse trappen mogelijk

Roldeck® integratie

Een nieuw zwembadtype waarmee het mogelijk is te ontsnappen aan het drukke stadsleven: de Urban Active. Het zwembad is zeer compact, modern, functioneel en uniek – er zijn verder geen zwembaden op de markt met dezelfde visuele kenmerken. De Urban Active beschikt over een multifunctionele trap met hoogwaardige uitstraling, waarop men kan uitrusten en uiteraard het zwembad mee kan betreden. Daarnaast is het design speciaal ontwikkeld om een Starline Endless Swimming te kunnen plaatsen, een ideaal product voor de sportieve zwemmer. Ook is het mogelijk om een Roldeck® te integreren. Bovendien is het model van duurzaam, volkomen glad afgewerkt composiet vinylester en uit één stuk vervaardigd.

Een absolute must: de Roldeck® afdekking.

De Roldeck® zwembadafdekking van Starline is een must voor uw zwembad. Het verhoogt de veiligheid in sterke mate. Zo zit er bijvoorbeeld een kinderslot op. En als uw zwembad is afgedekt komt er geen vuil meer in terecht. Dankzij deze unieke en sterke zwembadafdekking bespaart u zichzelf een hoop tijd op onderhoud. Tegelijk biedt het vasthouden en genereren van verwarmd water belangrijke voordelen. Dit bewijst zijn nut ook als het regent. De Roldeck® afdekking is niet alleen mooi om te zien, u krijgt er ook een handige afstandsbediening bij waarmee de afdekking vanuit bijvoorbeeld uw huis kan worden bestuurd. Wij vertellen u graag alles over de kenmerken en voordelen van Roldeck®.

Techniek

Urban Active

Lengte: 4,5m | Breedte: 2,5m | Diepte: 1,35m
Inhoud: XL

Lengte: 4,50m

Breedte: 2,50m

Diepte: 1,35m

Sta-rand: Nee

Veiligheidsrand: Ja

Inlooptrap: Unieke inlooptrap

Roldeck® integratie: Ja

Waterdichtheid vinylester: Levenslange garantie